U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
streetdance - eigentijds klassiek - kleuterballet
Streetdance - Clipdance
Onder begeleiding van een Streetdance danseres krijgen jullie alle nieuwe danstechniek bijgebracht. Lekker dansen op trendy muziek!

Eigentijds Klassiek
Ballet is een uitstekende basis voor de verdere ontwikkeling als danser(es), welke dansrichting ze later ook kiezen! De houding is daarbij heel belangrijk, ik als balletjuf let daar dan ook goed op geeft iedere ballerina/ballerino persoonlijk aandacht en correctie.

Peuter - Kleuter ballet
Tijdens de les maken de kinderen (voor de kleintjes spelenderwijs peuterballet met een klassieke inslag, zingen dansen op kindermuziek.) kennis met klassiek ballet, luisteren naar muziek, coördinatie, o
ntwikkelen van de motoriek, het verkennen van de ruimte, kracht en soepelheid.

 De balletzaal
 is voorzien van een 7 meter lange spiegelwand met 2 barre’s waaraan de ballerina’s  en ballerino's houdingleer en correctie krijgen. De les zal bestaan uit grondoefeningen voor lenigheid, mime voor spiegel, oefening aan de barre, lesstof over de diagonaal en voor de spiegel, improvisatie, podium ervaring.

Kleine les groep
Het is de bedoeling te streven naar maximaal 12 a 13 kindjes per groep, in deze kleine groep is er persoonlijke aandacht voor iedereen en daarnaast wordt de houding gecorrigeerd volgens de klassieke ballet techniek. 

 

Omkleden
Men kan vooraf zich omkleden in de kleedkamer, de ouders mogen tijdens de balletles in de aula wachten hier kan men eventueel ook een drankje nuttigen.
 
Proefles
Het is mogelijk om via een gratis proefles kennis te maken met het klassieke ballet. Besluit men om daarna door te gaan dan gaan we uit voor een heel seizoen met als afsluiting de balletvoorstelling. 

Kijkles
Per seizoen zal er 1 kijkles plaats vinden dit wordt vroegtijdig aangegeven zodat u met familie kunt deelnemen in de les.

Traktatie
Als u kind jarig is geweest mag ze een traktatie aan het einde van de les uitdelen, dit wordt dan gevierd.
 
Vakantie
De vakanties lopen gelijk met de lagere school vakanties in Brabant. De lessen schuiven dan automatisch door.
 
Absentie
Bij absentie geen lesgeld retour.
 
Afwezigheid Balletjuf
Bij plotselinge afwezigheid van docent wordt er gezorgd voor vervanging, is dit echter niet mogelijk dan worden de leerlingen afgebeld en verschuift de les achter de 10 lessen.
 
Aansprakelijkheid
Bij schade, diefstal of ongeval erkent Pas de Chat geen aansprakelijkheid.
 
 
Met boven alles veel dansplezier!